واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم قاضی زاده هاشمی: کارگروه ملی زیارت، اعتبارات عمرانی خراسان رضوی را افزایش دهد + فیلم
سرخط خبرها

وزیر کشور عراق: ۲ بار با وزیر کشور ایران دیدار کردم | توافقات خوبی در زمینه کنترل مرز‌ها حاصل شده است

  • کد خبر: ۱۷۵۳۷۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱
وزیر کشور عراق: ۲ بار با وزیر کشور ایران دیدار کردم | توافقات خوبی در زمینه کنترل مرز‌ها حاصل شده است
وزیر کشور عراق با اشاره به دیدارهایش با همتای ایرانی خود تاکید کرد که تهران و بغداد در خصوص کنترل مرز‌ها به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق در گفتگو با شبکه العربیه تاکید کرد که دولت این کشور با اختصاص ۱۰ میلیارد دینار برای ساخت پاسگاه‌های مرزی در استان سلیمانیه واقع در مرز عراق و ایران موافقت کرده است.

وی گفت که در مرزهایمان با ایران در استان‌های واسط، دیالی و میسان برج‌های مراقبت را نصب کردیم و اقدامات‌مان در این زمینه خوب بود.

وزیر کشور عراق همچنین بر لزوم همکاری با کشور‌های همجوار برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاکید کرد.

الشمری در ادامه گفت که دو بار با احمد وحیدی، وزیر کشور ایران دیدار کردم و درخصوص کنترل مرز‌ها میان دو کشور به توافق رسیدیم.

اخیرا تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق در گفتگو با بغداد الیوم تاکید کرد که تماس‌ها با طرف ایرانی برای ایجاد امنیت در مرز‌های دو کشور مداوم است و عراق در راستای کنترل مرز‌های خود با همسایگان و بستن شکاف‌ها گام‌های نظامی و امنیتی اتخاذ کرده است.

وی گفت که عراق در مساله کنترل مرز‌ها با همسایگان پیشرفت خوبی محقق کرد و ما با این کشور‌ها همکاری خوبی در این زمینه داریم.

پیش از این نیز سعد معن، مدیر روابط عمومی و بخش رسانه وزارت کشور عراق اعلام کرد که به دستور فرمانده کل نیرو‌های مسلح و با تلاش‌های وزیر کشور هماهنگی‌هایی با اقلیم کردستان عراق برای استقرار تیپ ۲۱ مرزبانی در استان سلیمانیه در مرز‌های ایران اتخاذ شد.

وی گفت که اکنون ۵۰ برجک بتنی و ۴۰ دوربین نصب شده است و ساخت ۴۷ پاسگاه مرزی در نقطه صفر مرزی عراق و ایران آغاز خواهد شد.

این مسئول عراقی خاطرنشان کرد که این اقدام در راستای روند کنترل مرز‌ها است و طی هفته آینده از شرکت‌های پیمانکاری متخصص دعوت خواهد شد تا اجرای این طرح آغاز شود.

مدیر روابط عمومی وزارت کشور عراق همچنین تاکید کرد که در هفته آتی مرکز مراقبت از دوربین‌های مرزی افتتاح خواهد شد.

یک مسئول در دستگاه امنیت ملی عراق نیز در گفتگو با العربی الجدید تاکید کرد که طی سال جاری ایران و عراق بیش از ۶ نشست مشترک امنیتی درخصوص کنترل مرز‌ها برگزار کردند و دو طرف فعالیت یکپارچه خود در این زمینه را ادامه می‌دهند.

وی گفت که یک کشور بدون همکاری کشور مجاور نمی‌تواند به تنهایی مرز‌ها را کنترل کند و درحال حاضر همکاری ایران و عراق در این زمینه به خوبی پیش می‌رود.

این مسئول عراقی که خواستار عدم فاش شدن نامش شده است تاکید کرد که ایران نگران فعالیت‌های تروریست‌های تجزیه طلب در شمال عراق است و با توجه به اقداماتی که انجام شده است در مرحله آتی شاهد تسلط گسترده بر امنیت مرز‌ها خواهیم بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->