استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد؛ قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

وزیر کشور عراق: ۲ بار با وزیر کشور ایران دیدار کردم | توافقات خوبی در زمینه کنترل مرز‌ها حاصل شده است

  • کد خبر: ۱۷۵۳۷۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱
وزیر کشور عراق: ۲ بار با وزیر کشور ایران دیدار کردم | توافقات خوبی در زمینه کنترل مرز‌ها حاصل شده است
وزیر کشور عراق با اشاره به دیدارهایش با همتای ایرانی خود تاکید کرد که تهران و بغداد در خصوص کنترل مرز‌ها به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق در گفتگو با شبکه العربیه تاکید کرد که دولت این کشور با اختصاص ۱۰ میلیارد دینار برای ساخت پاسگاه‌های مرزی در استان سلیمانیه واقع در مرز عراق و ایران موافقت کرده است.

وی گفت که در مرزهایمان با ایران در استان‌های واسط، دیالی و میسان برج‌های مراقبت را نصب کردیم و اقدامات‌مان در این زمینه خوب بود.

وزیر کشور عراق همچنین بر لزوم همکاری با کشور‌های همجوار برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاکید کرد.

الشمری در ادامه گفت که دو بار با احمد وحیدی، وزیر کشور ایران دیدار کردم و درخصوص کنترل مرز‌ها میان دو کشور به توافق رسیدیم.

اخیرا تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق در گفتگو با بغداد الیوم تاکید کرد که تماس‌ها با طرف ایرانی برای ایجاد امنیت در مرز‌های دو کشور مداوم است و عراق در راستای کنترل مرز‌های خود با همسایگان و بستن شکاف‌ها گام‌های نظامی و امنیتی اتخاذ کرده است.

وی گفت که عراق در مساله کنترل مرز‌ها با همسایگان پیشرفت خوبی محقق کرد و ما با این کشور‌ها همکاری خوبی در این زمینه داریم.

پیش از این نیز سعد معن، مدیر روابط عمومی و بخش رسانه وزارت کشور عراق اعلام کرد که به دستور فرمانده کل نیرو‌های مسلح و با تلاش‌های وزیر کشور هماهنگی‌هایی با اقلیم کردستان عراق برای استقرار تیپ ۲۱ مرزبانی در استان سلیمانیه در مرز‌های ایران اتخاذ شد.

وی گفت که اکنون ۵۰ برجک بتنی و ۴۰ دوربین نصب شده است و ساخت ۴۷ پاسگاه مرزی در نقطه صفر مرزی عراق و ایران آغاز خواهد شد.

این مسئول عراقی خاطرنشان کرد که این اقدام در راستای روند کنترل مرز‌ها است و طی هفته آینده از شرکت‌های پیمانکاری متخصص دعوت خواهد شد تا اجرای این طرح آغاز شود.

مدیر روابط عمومی وزارت کشور عراق همچنین تاکید کرد که در هفته آتی مرکز مراقبت از دوربین‌های مرزی افتتاح خواهد شد.

یک مسئول در دستگاه امنیت ملی عراق نیز در گفتگو با العربی الجدید تاکید کرد که طی سال جاری ایران و عراق بیش از ۶ نشست مشترک امنیتی درخصوص کنترل مرز‌ها برگزار کردند و دو طرف فعالیت یکپارچه خود در این زمینه را ادامه می‌دهند.

وی گفت که یک کشور بدون همکاری کشور مجاور نمی‌تواند به تنهایی مرز‌ها را کنترل کند و درحال حاضر همکاری ایران و عراق در این زمینه به خوبی پیش می‌رود.

این مسئول عراقی که خواستار عدم فاش شدن نامش شده است تاکید کرد که ایران نگران فعالیت‌های تروریست‌های تجزیه طلب در شمال عراق است و با توجه به اقداماتی که انجام شده است در مرحله آتی شاهد تسلط گسترده بر امنیت مرز‌ها خواهیم بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->